Rólunk

A Xeronext Kft. 2009-ben a Xerox Magyarország Kft. Dél-Alföldi Regionális márkaképviseleteként jött létre. Küldetésünk, hogy meglévő és leendő partnereink számára garantált minőséget tudjuk biztosítani mind irodai berendezések, mind nyomdaipari berendezések, mind szolgáltatás tekintetében. A cég fiatal kora ellenére, munkatársai sok éves Xerox tapasztalattal rendelkeznek, az irodai és a Digitális nyomdai megoldások terén.

Legbüszkébbek mégis arra lehetünk, hogy kisvállalatként is képesek vagyunk, több olyan világszerte ismert, és elismert márkák minőségét képviselni, mint a XEROX, a RENA, a CANON, és a HEFTER.

Képesek vagyunk folyamatosan megújuló figyelemmel követni környezetünk igényeit, miközben biztosítjuk partnereink számára a termékeinkben és szervizszolgáltatásunkban megvalósuló biztonságot, állandóságot.

A munkatársaink által képviselt partnerorientált gondolkodásmód, a kölcsönös tiszteleten alapuló munkakultúra biztosítja azt, hogy vállalkozásunk a gyorsan változó világban is képes nemcsak fennmaradni, hanem tanulni, valamint fejlődni is.

Az elmúlt néhány évben végbemenő gazdasági válság komoly próba elé állította a piac résztvevőit. A Xeronext Kft. stratégiája, az itt dolgozó kitartó munkatársak kiállták a próbát, színvonalas szakmai teljesítményükkel erősítve a piacot.

Fejlődésünk irányát az új technológiák megjelenése jelenti. Olyan szervezet kialakításán dolgozunk, mely az általunk képviselt Világcégek támogatásával hatékonyan megismerteti, és eljuttatja ezeket a technikai újdonságokat az adott Cégekhez. Ezen a módon hozzájárulva a stabil, állandó munkafolyamathoz, a költséghatékonysághoz, a folyamatos megújulás képességéhez.

A következő években a nyomtatástechnikai piac átalakulásának vagyunk szemtanúi. A Xeronext Kft. fejlődésének a folyamatos tanulás, a megbízható minőség, az új iránti fogékonyság, és a stabil szerviz háttér a legfőbb alappillérei.

Klein Gábor, Ügyvezető