A Xerox amerikai központtal rendelkező irodatechnikai berendezések, vágott- és tekercses adagolású nyomdaipari gépek, szoftveres megoldások gyártója és fejlesztője. A xerografikus nyomtatás, másolás megalkotója. Számos szabadalom, ipari standard birtokosa.
 
 
 
 A RENA az asztali tintasugaras címkenyomtatók vezető szállítója a professzionális levelezők számára. Nyomtatnak visszaszállítási címeket, logókat, bemutatkozó szöveget, postai jelzéseket, és vonalkódos címeket. A címzőgépekhez kiegészítésül, a Rena biztosít postai küldemény dizájnokat, címkezelést, postai előjelet és irányítószám kódoló szofvert.
 
 
A Bajorországban, Prienben található HEFTER Systemform egyike az irodai, levelezési és nyomtatási célú optimalizálás egyik vezető vállalata több mint 50 éve. Több mint 50 országban hatékony termékeket és megoldásokat kínál az irodai és grafikai alkalmazásokhoz és ügyfelei számára.
 
 
 
 
 
 
A Canon Europe a Canon Inc. of Japan leányvállalata, a képalkotási megoldások egyik vezető fejlesztője és szolgáltatója. A Canon hisz a képek erejében: a könnyű és gyors kommunikációnak, a legfinomabb árnyalatok közvetítésének, a legmélyebb érzelmek kifejezésének és a legkomplexebb feladatok leegyszerűsítésének a lehetőségében.