Hefter borítékoló gépek

Professzionális borítékolási megoldás a kis, közép és nagy irodáknak is

A HEFTER SI 1000 megoldást jelent a fáradságos és időigényes levélhajtási és borítékolási feladatokra. A borítékolás sebessége elérheti az 900 borítékot is óránként, és kézi adagolással akár 3 db A4-es lapot is képes egy folyamatban összehajtani.
Az igényeknek megfelelően bővíthető 2. papírkazettával is.

HEFTER SI 1050 megoldást jelent a fáradságos és időigényes levélhajtási és borítékolási feladatokra. A borítékolás sebessége elérheti az 900 borítékot is óránként, és kézi adagolással akár 3 db A4-es lapot is képes egy folyamatban összehajtani.
Az igényeknek megfelelően bővíthető 2. papírkazettával is.

HEFTER SI 3300 megoldást jelent a fáradságos és időigényes levélhajtási és borítékolási feladatokra. A borítékolás sebessége elérheti az 900 borítékot is óránként, és kézi adagolással akár 3 db A4-es lapot is képes egy folyamatban összehajtani.
Az igényeknek megfelelően bővíthető 2. papírkazettával is.

Borítékoljon kényelmesen a HEFTER SI 3500-al.

Kompakt és egyszerűen kezelhető asztali megoldás, ami az ön munkáját is jelentősen megkönnyíti.
A SI 3500-as lehetőséget ad önnek arra, hogy a sürgős leveleit megbízhatóan és gyorsan intézze.

HEFTER SI 3550 borítékoló gép széleskörű alkalmazást nyújt. Miközben nagyon kényelmes használatot és nagy produktivitást biztosít 3.500 boríték / óra sebességgel.

Az SI 3550 rendkívülien nagy kapacitással rendelkezik. Minden egyes adagoló állomás több mint 300 lapot képes betölteni. Ezzel lehetővé téve a folytonos hosszú munkát, anélkül, hogy újra kellene tölteni.

HEFTER SI 3700 borítékoló gép széleskörű alkalmazást nyújt a borítékolásban.  Könnyű és kényelmes használata a színes kijelzőjének köszönhetően.

Sebesség szempontjából is jó választás az SI 3700-as modell, hisz több mint  3500 boríték/óra elkészítésére képes, amivel gyorsan kiszolgálja önt.

A HEFTER SI 4400 megoldást jelent a fáradságos és időigényes levélhajtási és borítékolási feladatokra. A borítékolás sebessége elérheti az 4400 borítékot is óránként. Remek opció nagyvállalatoknak és irodáknak egyaránt, hogy megkönnyítse a munkavégzést.

AZ ONLINE NYOMTATÓ ÉS BORÍTÉKOLÓ GÉP

Nyomtasson egyből a borítékba. A Print & Mail 4400 egy kompakt, biztonságos nyomtató-borítékoló megoldás számtalan alkalmazás számára. Biztonságos, megbízható és magas produktivitás. Az adatokat online be lehet tölteni a Print & Mail 4400 rendszerbe, melyet kinyomtat a lézeres nyomtató segítségével. E-közben egy OMR kóddal is ellátja a papírt, amely segítségével a gép felismeri, hogy hány papírt töltsön be egy borítékba. Ezáltal olyan dolgok ellen véd meg, mint: dupla papír adagolás, rossz sorozat, hiányzó dokumentumok… Továbbá lehetőség van automatikus melléklet hozzáadására, mint például szórólapok csatolása.

HEFTER SI 5400 típusjelű, nagyobbik rendszer már az alap kiépítésében is tartalmaz egy további lehetőségeket garantáló modult. Ezzel a géppel a
megnövelt 5.400 ciklus/óra sebességgel lényegesen gyorsabb
munkavégzés érhető el.