Doublade SX

Doublade S továbbfejlesztett verziója

A piacon elérhető leggyorsabb késkivágó és finisher. A termék különbözik a versenytársaktól, mert ez egy hibrid megoldás, ami kombinálja a flat-bad illetve a roll-to-roll rendszereket.

A médiatovábbitás, itt csak egy irányba történik, előre hátra mozgás nélkül, így pontossága felülmúlhatatlan. Az automatikus webtervező garantálja az egyenletes adagolást a művelet során. Duplapengés rendszer felgyorsítja a műveletet, és maximum 4 kést tudunk behelyezni egyszerre. A nyomást minden fejnél külön külön lehet szabályozni, és 2 különböző nyomást lehet minden fejre beállítani. A vákuumasztal mereven tartja a papírt.

A modell egyaránt képes laminálni, mátrix eltávolításra, hasításra, vágásra és mini tekercs elválasztásra. A távvezérlés TCP/IP kommunikációval valósítható meg.

Kések száma

2 fej (max. 4 fej)

Vágási szélesség             

max. 320mm

Vágási sebesség

max. 5.5m/min

Funkciók

Web útmutató több vágógép egyszerre történő használatához, vákuum funkció, automatikus nyomásszabályozó, pneumatikus orsók, nagyteljesítményű szervómotor, tekercses adagoló összekötő lemez, valós idejű vágásnyomás-szabályozó, független vágás-nyomás szabályozás

 

Méretek

1580mm x 900mm x 1360mm

Súly

450kgs

Energiafelhasználás

AC100~240V, 1000W