Hiba bejelentés: +36 62 555 245 , info@xeronext.hu  

Cégismertető

XERONEXT Kft.

Cégismertető

A XERONEXT Kft. 2009-ben alakult. A cég tulajdonosai és dolgozóinak egy része több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a Digitális nyomdaipar és az Irodai Dokumentumkezelés területén. Fókuszterületünk a Tekercses – Íves Digitális nyomógépek, különböző befejező és kiszolgáló gépek a Nyomdai szegmensben, illetve az Irodai nyomtatási megoldások.


Vállalkozásunk stratégiájának és üzletfilozófiájának alapja, hogy innovatív, mindig az aktuális ügyféligényeket kiszolgáló technológiákat kínáljon.
Ennek eredményeképpen napjainkban kiemelkedő termékportfolióval jelenünk meg hazánkban, amely az egyre összetettebb piaci kihívásokra képes optimális minőségű és megbízható megoldást biztosítani. Főbb területeink: Digitális nyomdai megoldások, küldemény előállítás, Címke nyomó és feldolgozó gépek, Felületnemesítő megoldások tekercses kivitelben is, széles formátumú megoldások, IT alkalmazások.


Vállalkozásunkban összpontosuló szakmai tapasztalat alapján biztosak vagyunk abban, hogy az általunk képviselt gyártókkal, illetve termékeikkel sikeresen tudjuk támogatni ügyfeleink üzletmenetét. Valamennyi általunk forgalmazott termék kellékanyag- és szervizellátását országos hálózattal biztosítjuk. Vállalkozásunk elkötelezetten ügyel természeti értékeink megóvására, így megoldási javaslatainkban fontos szerepet kap a környezettudatosság is.


Cégünk üzletpolitikája megköveteli, hogy az általunk forgalmazott eszközökre, hivatalos szerviz jogosultsággal rendelkezünk!